Announcement

Collapse
No announcement yet.

MPPT input error in inverter

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MPPT input error in inverter

    I have connected 75 modules to a delta rpi-m20a inverter using 4 strings. On checking the input and output voltages and current the values are appropriate. However when I check the MPPT1 and 2 values in the inverter there seems to be some discrepancy. What could be the cause of above? The input voltage stand at 743, 742, 743 and 710 volts and current at 5.1, 5.1, 4.9 and 4.9 Amperes respectively for the 4 strings. Also please note the input voltages on MPPT1 and MPPT2 are similar. However there seems to be a discrepancy in the current values which state 20.4A and 16.2A respectively.
    Last edited by awakeahuja; 08-26-2016, 04:16 AM.

  • #2
    Never heard of that brand.
    What is the Voc and Vmp of your panels ?
    How many panels in series / parallel to each MPPT input ?
    Powerfab top of pole PV mount (2) | Listeroid 6/1 w/st5 gen head | XW6048 inverter/chgr | Iota 48V/15A charger | Morningstar 60A MPPT | 48V, 800A NiFe Battery (in series)| 15, Evergreen 205w "12V" PV array on pole | Midnight ePanel | Grundfos 10 SO5-9 with 3 wire Franklin Electric motor (1/2hp 240V 1ph ) on a timer for 3 hr noontime run - Runs off PV ||
    || Midnight Classic 200 | 10, Evergreen 200w in a 160VOC array ||
    || VEC1093 12V Charger | Maha C401 aa/aaa Charger | SureSine | Sunsaver MPPT 15A

    solar: http://tinyurl.com/LMR-Solar
    gen: http://tinyurl.com/LMR-Lister

    Comment

    Working...
    X